اخباری قدرت گرفته از تکنولوژی

بررسی اخبار از دید تکنولوژی

اخباری قدرت گرفته از تکنولوژی

بررسی اخبار از دید تکنولوژی

جزئیات افزایش قیمت کالاهای وارداتی و صادراتی

گزارش های رسمی بیانگر افزایش قیمت کالاهای وارداتی و صادراتی بر پایه دلار و ریال است که این رشد در مواردی تا بیش از ۴۰۰ درصد هم می رسد.

 

به‌ گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، قیمت کالاهای صادراتی یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر میزان مبادلات خارجی کشورها و نیز از عوامل تعیین کننده رابطه مبادله است.

 

این در حالی است که بررسی تازه ترین گزارش مرکز آمار ایران از تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی بر اساس ریال نشان می دهد که در سال ١٣٩٨ به ۸۷.۵ درصد رسیده است که در مقایسه با تورم سال١٣٩٧ که  ٧٩.٢  درصد اعلام شده بود حدود ٨.٤  درصد افزایش داشته است.

 

 همچنین تغییرات قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر  دلاری  در سال گذشته  ٦.٤- درصد اعلام شده که در مقایسه با تورم سال ١٣٩٧- ٢١.٥ درصد- حدود  ٢٨ واحد درصد کاهش داشته است.

 

اما قیمت کالاهای وارداتی نیز یکی از عوامل موثر بر میزان مبادلات خارجی کشورها و نیز یکی از عوامل تعیین کننده رابطه مبادله است.

 

 جزئیات تورم کالاهای وارداتی نیز نشان می دهد که تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده­های ریالی در سال ١٣٩٨ ۲۹۵.۲ درصد است که در مقایسه با تورم سال ١٣٩٧( ١٦٢.٢ درصد) تا ١٣٣ درصد افزایش دارد.

از سویی تغییرات قیمت کالاهای وارداتی بر پایه دلار  ٣٠.٣ درصد اعلام شده است که نسبت به تورم سال ١٣٩٧ که ۲۰.۴ بوده  ١٠ واحد درصد افزایش داشته است.

 

در بین کالاهای وارداتی طبقه بندی شده در بخش ریالی گروه «چربی ها و روغن حیوانی و ...» با ۱.۶ درصد و کمترین و  گروه «ادوات برقی، اجزاء و...» با ٤٢٩.٩ درصد بیشترین نرخ تورم را دارا بوده اند.

 

به گزارش اقتصادآنلاین، محسن صفدری در خصوص حل مشکلات کالاهای آرایشی و بهداشتی رسوب شده در گمرکات، گفت: برای بررسی وضعیت این کالاها با اولویت کالایی گروه ۲۷ که احتمال شمولیت ماده ۱۱ قانون مقررات صادرات و واردات برای آنها متصور است، جلساتی برگزار شده است. در این راستا باید اطلاق ماده ۱۱ این کالاها توسط مراجع ذیربط مورد بررسی قرار گرفته تا متعاقباً تصمیمات لازم اتخاذ و اعلام گردد.

 

مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت تصریح کرد: به هیچ عنوان سیاست جدیدی برای تغییر گروه کالایی لوازم آرایشی و بهداشتی مدنظر ما نیست و سیاست مدیریت واردات و حمایت از تولیدات داخلی با قوت و جدیت ادامه دارد.

 

صفدری اضافه کرد: همچنین با توجه به ممنوعیت‌های وارداتی، ثبت سفارش جدیدی برای تعرفه‌های شماره ۳۳۰۳۰۰۹۰ و ۳۳۰۵۹۰۱۰ جهت واردات کالاهای عطریات و ادوتویلت ها و همچنین فراورده‌های پاکیزگی و آرایشی مو (محصول نهایی) در حال حاضر قابل اجرا نخواهد بود.

  • عرفان عاطفی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی