لاغری مسیری پیچیده ندارد!
- دوشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۹، ۰۳:۰۳ ب.ظ
- ۰ نظر
صدها استراتژی مختلف برای کاهش وزن وجود دارد. با این وجود با ایجاد برخی تغییرات ساده میتوانید به روندکاهش وزن خود کمک کنید. این تکنیکها چندان پیچیده نیستند و به راحتی نیز اجرا میشوند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، برای لاغر شدن در کنار انجام ورزش منظم و رعایت رژیم غذایی سالم بهتر است روی اصولی ساده متمرکز شوید برای مثال بهتر است نوشیدن نوشیدنیهای شیرین شده با شکر را متوقف کنید. بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، بزرگسالان آمریکایی در هر روز ۱۴۵ کالری از نوشیدنیهای شیرین شده با شکر ناسالم مصرف میکنند. این فقط یک میانگین است.
یک راهکار مثبت دیگر این است که در ناهار و شام حداقل نیمی از بشقاب خود را با سبزیجات پر کنید. چرا این عادت ساده خوب کار میکند؟ زیرا گرسنگی شما را برطرف میکند بدون اینکه کالری زیادی از طریق غذاهای پرانرژی مانند ماکارونی، نان، برنج، گوشت و غذاهای فرآوری شده به بدن شما تحمیل کند. سبزیجات غنی از مواد مغذی و دارای محتوای آب و فیبر زیادی هستند. بسیاری از مطالعات نشان داده است که رژیمهای پر فیبر در مقابل رژیمهای کم فیبر و سبزیجات باعث کاهش وزن و تنظیم بیشتر وزن میشوند.
صبحانه به طور معمول بالاترین وعده غذایی با کربوهیدرات روزانه است؛ بنابراین، مافین یا غلات پر کربوهیدرات را با یک تخم تخم مرغ آب پز یا غلات مقوی عوض کنید؛ به یاد داشته باشید صبحانه مقوی میتواند از پرخوری در طول روز پیشگیری کند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که داروهای افسردگی کمکی به تسکین درد کمر یا آرتروز نمی کنند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نتایج بررسی انجام گرفته حاکی از آن است که بر خلاف باور رایج، این گروه از داروهای محرک تاثیری بر تسکین درد مزمن کمر یا آرتروز زانو و مفصل ران ندارند.
به طور کلی داروهای محرک برای دردهای کمر و آرتروز کافی نیستند و این درحالیست که به شکل گسترده ای در تسکین این بیماریها مورد استفاده قرار می گیرند.
یافته های بدست آمده بر اساس شواهد تقریبا قطعی است که نشان می دهد اثربخشی این داروها در افراد مبتلا به کمردرد بسیار ناچیز است هرچند نمی توان اثربخشی اندک آن را برای بیماران مبتلا به آرتروز رد کرد.
در بیشتر دستورالعمل ها مصرف داروهای افسردگی برای تسکین دردهای طولانی مدت (مزمن) کمر و آرتروز مفصل ران و زانو توصیه شده است اما شواهد موجود در مورد استفاده از آنها قطعی نیست.
از این رو گروهی از متخصصان استرالیایی تاثیر داروهای افسردگی را در تسکین درد کمر و آرتروز بررسی کردند.
این یافته بر اساس ارزیابی اطلاعات ۳۳ آزمایش است که بیش از ۵۰۰۰ فرد بزرگسال مبتلا به درد کمر، گردن، آرتروز زانو یا مفصل ران در آنها شرکت داشته اند.
یافته های بدست آمده نشان داد: نوعی از داروهای افسردگی موسوم به مهارکننده های باز جذب سروتونین-نوراپی نفرین (SNRIs) پس از گذشت سه ماه "کمردرد" را کاهش می دهند. هرچند این تاثیر در مقایسه با شبه دارو بسیار اندک بوده و حدود ۵.۳ درجه بوده است.
به گزارش هندوستان تایمز، در عین حال در بیماران مبتلا به "آرتروز" نیز مشاهده شد که اثربخشی این داروها و تسکین درد پس از گذشت سه ماه مقدار ناچیزی بیشتر بوده و در مقایسه با شبه دارو ۹.۷ درجه بوده است که البته نمی توان همین میزان از اثربخشی را نیز کاملا نادیده گرفت.
- ۹۹/۱۱/۰۶